Een fiets voor iedereen

Ons motto “een fiets voor iedereen” maakt dat wij altijd een zeer ruim assortiment fietsen op voorraad hebben staan. Stuk voor stuk betaalbare fietsen van de hoogste kwaliteit geleverd met een geschikte garantie!
Bij Meer-Fietsen kunt u terecht voor een breed scala aan fietsen. Van mountainbike tot kinderfiets. Bovendien heeft Meer-Fietsen een breed assortiment met accessoires als kinderzitjes, fietstassen en regenkleding. Hollandse en Duitse kwaliteitsfietsen en fraaie stadsfietsen vormen bij ons de hoofdmoot.
Meer-Fietsen is dé dealer in de regio als het gaat om de Transportfietsen met een krat voorop. De welbekende nieuwe rage! Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in E-bikes: comfortabele fietsen met elektrische trapondersteuning. Deze fietsen maken het mogelijk wat grotere toertochten te maken zonder al te veel extra inspanning. Een zonnige maar winderige dag is met een E-bike ook zeker geen spelbreker meer.
Bij Meer-Fietsen kunt altijd terecht voor advies en het maken van een proefrit. Loop gerust even binnen en onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag de mogelijkheden voor.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten

Afwijkende dagen
5 augustus t/m 17 augustus 2024 (Vakantie):   Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook