Sleutelservice


Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.

Hieronder een aantal praktische tips:

Tip 1:

Noteer na aanschaf altijd uw sleutelnummer! U kunt dan ook bij verlies van beide sleutels altijd een nieuwe sleutel bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om een nieuwe sleutel te bestellen zonder sleutelnummer! Zonder sleutelnummer kunnen wij helaas niets voor u doen.

Tip 2:

U vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, de garantiekaart, het stalen rond fiche bevestigd aan de sleutel of op de polis van uw fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Tip 3:

Wanneer uw fiets verzekerd is tegen diefstal bent u verplicht om zelf rechtstreeks uw bestelling van de reservesleutel door te geven aan uw verzekeringsmaatschappij. Bij diefstal van uw fiets moet u namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die u van ons ontvangt, is gemerkt met een C van copy.

Hieronder kunt u direct gebruik maken van de AXA online sleutelservice.


Axa Bike Security

Axa Bike Security

Fietssleutel kwijt? Vraag snel een nieuwe sleutel aan via deze website.

Bezoek de websiteOpeningstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00
Woensdag:  09:00 - 18:00
Donderdag:  09:00 - 18:00
Vrijdag:  09:00 - 18:00
Zaterdag:  09:00 - 17:00
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook